Bärgning

Vi erbjuder bärgning av alla typer av fordon, allt från mopeder/MC till tunga lastbilar och bussar. Förutom bärgning av fordon kan en bärgningsbil användas till mycket annat, som tex vinschning och många andra specialuppdrag – fråga oss! Inget uppdrag är för litet eller för stort, tveka inte för att ringa. Att fråga kostar absolut ingenting

Reparation på plats (RSA-tjänster). Utöver bärgningsuppdrag erbjuder vi även reparation på plats av tunga fordon. Många mindre fel kan åtgärdas på plats, och spar både tid och pengar för ett åkeri. Vår tungbärgare är utrustad med det vanligaste man kan behöva för att utföra enklare reparationer. Några exempel på reparationer som vi utför: luftbälg, bromsklocka, luftledning, fyrkretsventil, fjäderkrämpa, kylarslang, kompressor, lufttork och hydraulslang. Vi gör alltid en helhetsbedömning för uppdragets totalkostnad innan reparation påbörjas så att du som kund alltid ska få den bästa servicen till den optimala totalkostnaden.

Restvärdesräddning. I händelse av olycka, stöldskada eller driftstopp kan vi erbjuda restvärdesräddning, dvs vi ser till att fordonet låses in, trasiga glasrutor plastas, skyddstäcker och säkrar egendom.

Restvärdesräddning sker i enlighet med Försäkringsbolagens givna direktiv, målet är att minska skadeomfattningen så att reparationskostnaden blir så låg som möjligt.

Maskinflytt.
Vi utför även flyttningar av maskiner, stora som små. Vi har lastkapacitet upp till 26 ton.

Några av våra större uppdragsgivare
Fridströms Busstrafik AB
Volvo Truck Center AB
Credentia AB
Suez Recycling AB
CADEXA AB
SOS International AB
Lundins Transporter AB
TryggHansa Försäkrings
Aktsam
IF Skadeförsäkring
IF Märkesförsäkring (IMF)
Volvia Försäkrings
Volvo Assistans Förlängning
Volvo Action Service
Tre Kronor Försäkrings
Autoplan
LeasePlan
ALD Automtive
Euro Försäkring
Relita AB
Vacuum och Spolteknik AB
OCAB Skadeservice AB
OCAB Industriservice AB
Posten Norrtälje
RKJ Åkeri AB
AB Karlsviken
PM Trans OÜ
KB Auto OÜ
Herentes OÜ