Företaget

AB Bilbärgarna i Roslagen utför allt inom bärgning och assistans. Vi anser att ingenting är omöjligt först motsatsen är bevisad.

Vår huvudsakliga verksamhet är bärgning av alla typer av fordon, allt från MC/mopeder, personbilar till tunga lastbilar, bussar och maskiner. Vi erbjuder också reparation på plats, s.k. RSA-tjänster, främst för tunga fordon, hjulskifte och drivmedelspåfyllning.

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Norrtälje kommun med Norrtälje som utgångspunkt. Vi har kontor och verkstad i Görla industriområde, i Norrtälje.

AB Bilbärgarna i Roslagen är ett litet privatägt företag som startades 2006 av Christoffer Larsson med utgångspunkt “södra roslagen”. I och med samarbetet med Falck Räddningskår 2007 flyttades verksamheten till att omfatta hela roslagen, med Norrtälje som bas för verksamheten. Under senare delen av 2017 har samarbetet med Falck upphört.

Vi är ett litet företag med stora resurser, 3 anställda och omsätter drygt 4,5 MKr årligen. Vi är även återförsäljare för Kuusmet bärgningsbyggnationer i Sverige sedan 2013. Vi förmedlar försäljning av nya byggnationer samt utför slutleveranser till svenska kunder.

Oss kan du alltid nå; vi har alltid öppet, dygnet runt, årets alla dagar.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Gösvägen 28

Postadress
761 43 NORRTÄLJE

Öppettider
Verksamheten öppen dygnet runt

Telefon
Larmtel Norrtälje 0176 – 184 80
Larmtel Rimbo/Hallstavik 0175 – 703 88

Kontor 0176 – 129 20
Fax 0176 – 128 20

Epost
christoffer.larsson@roslagsassistans.se

Kontaktperson Verksamhet
Christoffer Larsson, VD